torsdag 7 juli 2016

Utflykt till Göteborg!

Vi var några i gruppen som åkte till Göteborg på diverse studiebesök som kändes världsviktiga.
Eftersom vi har olika intressen så började vi med garnerna. Först hamnade vi hos Knit&Purl, där hade ingen av oss varit tidigare. Här shoppade vi garner till koftor, sjalar och mönsterhäften.

Ute kom regnet men vi brydde oss inte, rusade upp till TummeLisa där vi fortsatte shoppandet. Nu blev det nya stickor och lite mer garn. En liten plutteaffär men mysig. Där satt det kvinnor och pratade och hunden Gösta med kompis. Man fick stäcka sig över dem för att komma åt garnerna. En härlig stämning. Tyvärr så hann jag inte ta några kort. Vi var så inne i garnerna och pratet med kvinnorna som satt där :).

Regnet fortsatte och vi tog bilen till Quiltstudion. Här tog det ännu längre tid. Vi hade med oss fikabröd och fick kaffe och te när vi kom. Mysigt att sitta och prata lite.


Nu steg blodsockret och vi började shoppingturen i affären. Marianne skulle sy en väska och hittade läckra tyger till den.
Annica (jag) hittade tyger till tre kviltar som jag har planerat. Man vill bara ha mer och mer tyger. Trenden nu är blommiga tyger som kommer tillbaka.En lyckad shoppingdag i roliga affärer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar